Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Melih Bulu Görevden Alındı / Vvuzjqz6ot771m

Melih Bulu Görevden Alındı / Vvuzjqz6ot771m. Boğaziçi üniversitesi'nin protestolara neden olan rektörü, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı.

Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Boğaziçi üniversitesi kayyum rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındığı açıklandı. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı.

Ynkgtoituiqv4m
Ynkgtoituiqv4m from ichef.bbci.co.uk
Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. 2547 sayılı kanun ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Boğaziçi üniversitesi kayyum rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındığı açıklandı.

Resmi gazete'de yer alan cumhurbaşkanı kararı ile boğaziçi üniversitesi rektörü prof.

Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'nin protestolara neden olan rektörü melih bulu cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Bulu, 2002 yılında ak parti'nin i̇stanbul ili sarıyer ilçe başkanlığını kurdu. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Resmi gazete'de yer alan cumhurbaşkanı kararı ile boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. 2547 sayılı kanun ile görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti.

Melih bulu, yine erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Resmi gazete'de yer alan cumhurbaşkanı kararı ile boğaziçi üniversitesi rektörü prof. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Aebxl066ohid1m
Aebxl066ohid1m from www.paraanaliz.com
Melih bulu görevden alındı mi? Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Melih bulu neden görevden alındı?

Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, görevden alındı.

Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı. 2547 sayılı kanun ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, görevden alındı. Bu sabah yaptıkları için utandı mı acaba? Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Boğaziçi üniversitesi'nin protestolara neden olan rektörü melih bulu cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, yine erdoğan'ın kararıyla görevden alındı.

2547 sayılı kanun ile görevden alındı. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.

Riqa0mteuldjgm
Riqa0mteuldjgm from haber.sol.org.tr
Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'ne cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla atanan prof. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu görevden alındı mi? Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı.

Melih bulu'nun macerası 194 gün sürdü.

Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Resmi gazete'de yer alan cumhurbaşkanı kararı ile boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. 2547 sayılı kanun ile görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Post a Comment for "Melih Bulu Görevden Alındı / Vvuzjqz6ot771m"